fbpx

Цени

За да можем да изготвим конкретна ценова оферта, моля изпратете ни повече подробности относно протичането на Вашия сватбен ден  на info@krasivideo.com

Дата, населено място, продължителност, ориентировъчен брой гости и др.

Разкажете ни накратко какви са очакванията и изискванията Ви относно сватбения филм.

Примерна   Оферта видеозаснемане на сватба

Препоръчваме горещо заснемането на сватбения ден с две камери.

 Това дава възможност за по-обстойно предаване на атмосферата от случващото се както от две локации едновременно /напр. при булката и младоженеца/, така и възможност да се види едно и също нещо през две различни гледни точки.

 

Допълнителни услуги за пакетите в които не са включени:

 • Асистент с втора камера – 200 лв.
 • Въздушно видеозаснемане /ако локацията и атмосферните условия позволяват/– в зависимост от броя и продължителността на полетите от 250 до 450 лв.
 • Заснемане и монтаж в 4К  / Ultra-high-definition / + 400лв. към пакети 1 и 2.
 • Запис на флаш памет /флашка/-32GB с висока скорост на четене 80-100MB/сек – 30лв
 • Луксозна дървена кутия за флашка – 20лв.
 • Интервюта с гостите – 50лв.
 • Блиц интервю с младоженците – 50лв.
 • Видеосесия в отделен ден , преди или след сватбата – 200лв. до 3 часа.
 • Запис на звук с професионален аудио  рекордер директно от  пулта на DJ , който при монтажа се миксира с атмосферния звук от камерата. – 100лв.
 • Съхраняване на филма на наше облачно пространство след изтичане на безплатния период – 40лв. за една година.
 • Кратък клип от снимки, които да разказват историята на младоженците върху любима песен, който да се излъчи по време на тържеството – 50лв.

Не осигуряваме техника за излъчването му.

 • Спираме предлагането на DVD носители , тъй като вече е морално остарял и с ниско качество формат. При желание от страна на клиентите да получат DVD се заплаща допълнително 100 лв

Важна информация:

КРАЕН СРОК за получаване на готовия филм  – от 30 до 60 календарни дни (в зависимост от натоварването) след пълното заплащане. За бърза поръчка 15 дни + 200 лв.

Всеки наш клиент има право на два експорта на крайния продукт (например за корекция на даден момент). Всеки следващ експорт се заплаща.

 ДЕПОЗИТ И ЗАПЛАЩАНЕ: За запазване на датата е необходимо да се преведе по сметка 30 % от цената на избрания пакет. Останалата сума се заплаща в края на снимачния ден или се превежда по сметка до една седмица след това. Ако крайното плащане се забави повече от 7 дни след приключването на ангажимента, срокът за предаване на материала става отворен и ще бъде предаден при първа възможност.

 ТРАНСПОРТ И НОЩУВКА:  Транспортните разходи и нощувката се поемат от клиента.
Транспорт 0,25лв за км от начална до начална точка.
Нощувка се изисква над 100км в посока, а втора се изисква над 200км в посока.

Не държим на лукс, желателно е самостоятелна стая с нормални битови условия.

ДРОН: Запазваме си правото по наше усмотрение да откажем полет.
(при лоши метеорологични условия / при намиращи се на близо силни антени / в близост до стадиони, летища и т.н./). Заради вашата безопасност!

 АВТОРСКИ ПРАВА: Запазваме си правото да използваме и публикуваме в интернет пространството клипове и материали на събитията заснети от нас . Ако не желаете това , информирайте ни на предварителната среща. Възможно е да откажем такъв ангажимент.

 Суровия материал и крайния продукт се съхраняват на наш сървър не повече от 15 дни след предаването на крайния клиент, след което се изтрива.

 Ние се стремим да бъдем максимално точни и коректни с Вас , като се надяваме на същото и от Ваша страна , за което предварително ви БЛАГОДАРИМ!

За допълнителни въпроси и уточнения моля , не се колебайте да се обадите на 0887 350 113 Красимир Христов

Благодаря Ви за вниманието! Ще се радвам да бъда част от Вашия празник!

info@krasivideo.com

 www.krasivideo.com