fbpx

Нашите партньори - водещи и DJ, които горещо препоръчваме.

"Парти агенция Владислава"

„Парти агенция Владислава“ се занимава с организиране на партита и музикални програми в цялата страна. Основана е през 2016г. от певицата и гайдарка Владислава, солистка на оркестър Канарите 2006-2008г. Бързо става предпочитан изпълнител за всяко празненство, сватба, годеж, Кръщене, частно парти или банкет. Истинска атракция за публиката са песните със съпровод на гайда, изпълнени от самата певица. Ритуалното водене на сватби, съчетано с песни е прекрасна комбинация, която гарантира за незабравимото и весело изкарване на сватбения ден. Разполага със собствено озвучаване, което е бонус за клиентите.

Роси Колева

Роси Колева е фантастична водеща на сватби от Габрово, с която работим  по вече от 20 години. Тя е вашия човек, ако си представяте сватбеното парти с богата програма, закачки, игри, надпяване между приятелите на младоженеца срещу приятелките на булката и комични предизвикателства. Роси Колева има феноменалната способност да изкара на дансинга и да ги накара да се забавляват, компании, които в други ситуации са невдигаеми от масите.

Роси Колева винаги работи в екип с DJ Сашо, за когото също мога да кажа само положителни неща.

DJ IVO B и водеща ПЕТЯ БРУСЕВА

Името DJ IVO B е гаранция за богат опит и репертоар, безкомпромисен звук и микс, представително облекло и 0-ла промила алкохол.🙂

Теодора Цанева - Теди и DJ Манчини