fbpx

Красимир Христов , приятно ми е!

Занимавам се с видеозаснемане и монтаж от 1996 година.Работя основно в две направления – семейно и корпоративно видеозаснемане.
Сватби , кръщенета , абитуриентски балове , детски празници , рождени дни , юбилеи и др. Лекции , семинари , обучения , конференции . Изработка на рекламни и презентационни филми и видео клипове.

Удоволствието от добре свършената работа и доволните  клиенти е еднакво навсякъде , но за мен най-голямата тръпка е заснемането и изработката на сватбените филми. Въпреки солидния опит , който имам , преди всяка сватба  се вълнувам наравно с младоженците. За да стане хубав филм , оператора трябва да преживее всяка сватба , да се слее с темперамента и емоциите на младоженците и гостите. Ако го приеме като обикновена работа , гледа само как  да седне , хапне и пийне и с досада си гледа часовника , от него не очаквайте нищо. Стремя се всеки един момент да бъда  в центъра на събитията за да уловя всички интересни и вълнуващи моменти , всеки влюбен поглед , жест , целувка и същевременно да бъда незабележим и да не се натрапвам.Не обичам нагласените неща , а предпочитам да уловя неподправените емоции. Винаги се опитвам да вникна в психиката на  младоженците , да разбера какво харесват и какво не , за да преценя как да бъде направен филма , така че да им хареса.